HTML

Álláscenter

2008.08.01. 10:44 gofie

Az oldalunk azzal a céllal jött létre, hogy segítsen az állást, és munkát keresõknek. Ha éppen munkanélküli és munkalehetõség érdekli, vagy munkát keres, akkor szívesen segítünk, partnereink, és hirdetéseik segítségével.


Állásajánlatok böngészése nálunk teljesen ingyenes. Az oldalon válogathat az internetes munka, diákmunka, állás, munka ajánlatok közül. Remélem weblapom segítségével megtalálja az önnek megfelelõ, munkaajánlatot.

Ha fizetni akar a kamu állás munka, távmunka ajánlatokra, akkor nyugodtan bezárhatja ezt az oldalt.

 

 

 

Kiemelt Ajánlat!

Dolgozz Luxus Hajókon!

Sok izgalmas és jövedelmezõ álláslehetõség létezik a világ luxushajóin. Több mint 60 különbözõ nemzetiséggel együtt dolgozva fedezhetsz fel számodra új embereket, tájakat, szokásokat, kikötõket, azok minden nehézségével és csodájával.

A hajóstársaságok barátságos, nyitott, motivált és tapasztalt/képzett embereket keresnek, akik pozitívan állnak a világhoz. Néhányan 5-15 évig hajón dolgoznak, néhányan pedig mindössze 1-2 évet töltenek a tengeren, hogy pénzügyileg megalapozzák jövõjüket, és tapasztalatokkal vértezzék fel magukat.

Segítségünkkel minden esélyed megvan a 'hajós' világot felfedezni, akár a vendéglátásban magasan képzett profi szakember vagy, akár egy kalandvágyó fiatalember vagy, aki nem könyvekbõl, hanem tapasztalásokból gyarapítja tudását.

 

 

 

Partnereink segítségével önnek a saját email postaládájába küldjük az állásajánlatokat!

 

Három naponta egyszer!

 

Elege van a felesleges keresgélésbõl.

 
Iratkozzon fel. Válassza a kényelmes megoldást!

Azonnali feliratkozás itt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://allascenter.blog.hu/api/trackback/id/tr57595694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása